vineri, 31 august 2007

Călin Popescu Highlander?



CPT a fost condamnat. Sentinta: Highlander, cu o posibila suspendare pe 10-12 septembrie. O sentinta de vara, de scoala de vara. Personajul Highlander avea insa o misiune, facea tot felul de fapte bune, folosindu-si astfel calitatile iesite din comun. Tariceanu e un highlander fara misiune, este un highlander care sta cu sabia deasupra capului si tremura. Ideea e ca nu performanta, ci supravietuirea e de apreciat la Tariceanu, cel putin dupa Cioroianu.



REALITATEA TV: Tăriceanu e un Highlander dacă supravieţuieşte moţiunii (Cioroianul)
Vineri 31 august 2007, 14:58

Ministrul liberal Adrian Cioroianu face analogii inedite în legătură cu premierul Tăriceanu, prin referirea la un popular erou nemuritor al cinematografiei anilor '90. Cioroianu consideră că, în cazul în care actualul premier va supravieţui moţiunii de cenzură a PSD, el ar putea fi botezat Călin Popescu Highlander, pentru simplul motiv că de la începutul mandatului şi până acum i s-a tot prezis căderea şi a reuşit să se menţină la putere, anunţă NewsIn.

"Dacă vom pleca de la guvernare, vom pleca cu fruntea sus. Dacă vom rămâne, probabil Călin Popescu Tăriceanu va fi Călin Popescu Highlander, pentru că din 2005 eu tot aud, la fiecare două luni, că cel care conduce Guvernul va pleca acasă şi guvernul liberal va cădea de la putere", a comentat Cioroianu, la şcoala de vară a TNL de la Costineşti.

Cât despre soarta moţiunii de cenzură, ministrul de Externe a susţinut că situaţia este destul de echilibrată, în sensul în care, cel puţin teoretic, PNL se confruntă "în egală măsură" cu posibilitatea de a pleca de la guvernare sau cu şansa de a rămâne la putere.

3 comentarii:

Unknown spunea...

"Cât despre soarta moţiunii de cenzură, ministrul de Externe a susţinut că situaţia este destul de echilibrată, în sensul în care, cel puţin teoretic, PNL se confruntă "în egală măsură" cu posibilitatea de a pleca de la guvernare sau cu şansa de a rămâne la putere".
Cioroianu a formulat aici o tautologie psau non p; tautologiile fie sunt adevaruri universal valabile (ca legile logicii de exemplu) fie adevaruri banale de genul afara ploua sau nu ploua;propozitia lui cioroianu are structura tertului exclus; e insa genul de adevar banal; acest enunt nu extinde cunoasterea in nici un fel; era mult mai interesant sa joci aici cu probabilitati;adica cioroianu sa fi spus lucruri de genul exista 30%sanse sa cada guvernul pentru ca pesedistii estimeaza etc, in timp ce pd etc...

Unknown spunea...

Dintre toti ministrii de externe ai Romaniei, Cioroianu este cel mai bun. Istoric. Ca anvergura politica il depaseste, poate, pe Tudor Chiuariu, ministrul justitiei. In acest context consider mai important ca Adriana Bahmutan a fugit gravida in luna a-9-a de la Prigoana de acasa, decat firavele afirmatii de vara ale lui Adrian Cioroianu, ministru de externe.

adi_ocs spunea...

@costel
asteptam blogul tau, cred ca ai multe lucruri interesante de transmis