joi, 30 august 2007

PSD se PINizeaza


PSD scoate la concurs poziţia a cincea pe lista de europarlamentare! Oau! Euroliviu wins. Concursul e pe bune. Incredibil! PSD se pinizeaza. De ce a cincea pozitie? De ce nu a sasea, a noua sau a doisprezecea? A cincea e ultima eligibila? Psihedelic.

PSD scoate la concurs poziţia a cincea pe lista de europarlamentare

de Florin NEGRUTIU | 30 AUGUST 2007

Seria ingineriilor imaginate de conducerea PSD pentru a face lista pentru europarlamentare cât mai atractivă a continuat ieri cu o idee năstruşnică: scoaterea la concurs a unei poziţii eligibile. Chiar dacă în Kiseleff s-a trimis o avalanşă de candidaturi din toate organizaţiile, înclusiv din partea organizaţiilor de tineret, liderii PSD s-au gândit să organizeze o competiţie la care să se înscrie orice tânăr cu nume din afara partidului, dornic de o carieră europeană. Ideea îi aparţine vicepreşedintelui

Liviu Dragnea, a fost discutată în cadrul conducerii partidului şi ne-a fost confirmată ieri de purtătorul de cuvânt Cristian Diaconescu. Acesta a precizat că este vorba de a cincea poziţie eligibilă, deoarece primele patru locuri au fost deja distribuite luni, la Biroul Executiv, în următoarea ordine: Titus Corlăţean, Victor Ponta, Adrian Severin şi Vasile Puşcaş. Diaconescu a adăugat că, deşi colegii săi au apreciat beneficiile pe care această mutare le-ar aduce imaginii partidului, încă nu au luat o decizie în privinţa condiţiilor şi a datei în care se va organiza concursul.
Click here to find out more!

Paradoxul listei PSD pentru europarlamentare este că mulţi doresc să candideze, dar mai puţin poziţiile „eligibile”. Împinşi de Mircea Geoană în fruntea listei, Titus Corlăţean, Victor Ponta, Cristian Diaconescu şi Vasile Puşcaş s-au împotrivit nominalizării. Dintre ei, doar Diaconescu a refuzat până la capăt, ceilalţi acceptând nominalizarea cu gândul că se vor retrage după alegeri în favoarea următorilor clasaţi.

Un comentariu:

Unknown spunea...

cred ca ma bag si eu;stii ca era un film pe timpul lui ceausescu 5 pentru infern