luni, 8 septembrie 2008

Emil Boc: "Trombetta va lua 6 puncte în grupele Ligii"



Stire preluata de pe GSP.ro. Nota bene, CFR are 8 puncte din 6 meciuri in Campionat. Plus, Andone, antrenorul cu care CFR a luat titlul, a fost schimbat cu un antrenor care a fost secund toata viata, Trombetta, care mai e si suspectat de blaturi in Italia. Semedo, unul dintre cei mai buni jucatori in senzonul trecut a fost transferat. Oberman, speranta in atac pentru sezonul acesta nu a fost inclus pe lista UEFA si e posibil sa fie tras pe dreapta. In aceste conditii sa vedem ce profetie face domnul Boc:

Primarul Clujului este de părere că noul tehnician al campioanei va obţine 6 puncte în Champions League ;)

"Părerea mea este că facem şase puncte. Vom scoate un egal la Bordeaux, apoi îi vom bate pe francezi acasă, deci avem deja patru puncte. O să mai facem două egaluri cu Roma şi gata. Cu Famagusta a fost o pană de curent în Gruia! Nu se va mai repeta. Trombetta va lua şase puncte în grupele Ligii!“, a declarat Emil Boc pentru EVZ.


Deci la Bordeaux CFR ar face egal. Apoi CFR i-ar bate pe francezi acasa. [acasa la noi, presupun]. Si gata vin cele doua egaluri cu Roma! Si gata uite cum vin punctele. E clar ca CFR e intr-o postura dificila, la fel de clar e ca trebuie sprijinita echipa si e un gest frumos din partea lui Boc. Dar, de ce ti-ai lega numele in pronosticuri de Trombetta?? Italianul e un personaj care exista mediatic in Romania de o saptamana? de ce l-ai promova? Mai bine spui "am incredere in CFR ca poate sa ia chiar 6 puncte in grupele ligii, in ciuda schimbarii de antrenor...avem jucatori buni la Cluj bla-bla..." Poate ca Boc empatizeaza cu Trombetta, pana la urma si el in politica nu a fost si nu va fi mai mult de 'un secund'.