duminică, 7 septembrie 2008

3XElena in "frame-ul" cu PRM


Respect la Stelian Tanase arta mascarii partizanatelor, spre exemplu in cazul Elenei Udrea. Udrea a fost si ea invitata la 3X3 unde a avut de discutat niste subiecte “grele” pentru partidul pe care il reprezinta, principalul fiind trocul PDL-PRM.

Hai sa vedem ce a spus ea, printre altele…

“a fost o decizie punctuala si tehnica, pe care si-au asumat-o cei care au luat-o”.
1. -deci, ea nu face parte din grupul celor care au luat aceasta decizie.
2. -daca s-a discutat si colaborarea pe motiuni, decizia nu e punctuala si nici tehnica, ci politica..

“am gresit ca nu am explicat mediatic ca am castigat trei functii importante. Ne-am cam balbait.”
1. -care sunt alea 3 functii importante. Sefia comisiei economice de la senat. Vax. Secretariatul Camerei deputatilor. Vax Pax. Nimeni din grupul PDL nu a vrut sa fie secretar la Camera. S-a votat intr-o lene de vara si pana la urma functia a fost cedata, din mila, lui valentine Iliescu, milogul.
2. -normal ca v-ati balbait. Mai mult chiar v-ati comportat penibil!

“asa s-a judecat atunci. Asa cum a zis domnul Videanu, Boc nu a decis singur!”
-Aha! Deci folosim impersonalul. Nu suntem implicate in problema. Ar fi totusi Boc la mijloc, da’ nu singur, ci cu Videanu.

Aici intervine Stelian Tanase cu o informatie pe surse conform careia Udrea ar fi negociat cu Vadim prin Cocos. Udrea ar fi trebuit sa fie prezenta “dar nu a avut timp”. Sa vedem comentariul Elenei.

“nici nu s-a pus problema ca intelegerea sa se faca prin mine”
Intrebata daca poate confirma intalnirea lui vadim cu sotul ei…...

“aceasta este alta problema…nu pot sa va spun ce face sotul meu, in orice caz nu chestiuni politice […]eu totusi pot sa va spun ce a discutat cu sotul meu, cu siguranta ca stiu: era vorba de dosarul Pacuraru si declaratia lui Vadim despre Cocos”

-Stai asa…apai stii sau nu stii? Deci stii! Stii si nu vrei sa spui! Chestiunile de business nu au de a face cu politica. Si totusi, ce cauta Cocos la Vadim?Dosarul Pacuraru nu e indeajuns de politic? Raspunsul ei:

“discutand in frame-ul acesta sigur ca se pot face legaturi!”
-normal ca se pot face legaturi “in frame-ul” asta, dar scuza-ma ca te intreb, unde anume ai invatat tu cuvantul “frame”?
Si finalul apoteotic despre “dansul”, adica Basescu. “Dansul nu a mai discutat cu noi din momentul anuntarii rezultatelor pe Bucuresti” si prin ricoseu “nu ar fi avut cum sa influenteze treaba cu PRM-ul”…

Mai bine taceai, draga Elena. Mai bine nu-l trimitea-i pe Cocos la Vadim, uite ce a iesit! El e bun numai la business. Mai bine stateai inchisa in Vox Maris!

Niciun comentariu: